tiistai 21. maaliskuuta 2017

Tapetteja taas

Jotenkin aina rautakaupassa käydessä eksyn tapettiosastolle. En vieläkään tiedä minkä tapetin haluan alakertaan ja nyt Paavo muistutti että tuleehan yläkertaankin tapetti. En sitä ollut edes ajatellut, nyt on sitten kaksinverroin valintoja edessä. Ei sillä että se olisi paha, ennemmin katson tapetteja ja jätän betonit ja ruuvit Paavon hankittaviksi, en minä niistä mitään ymmärräkään :D
Vanamo muutamassa eri värissä. Vanamo on minun lempikukkani, ja tämä tapettikin on niin ihanaa. En kyllä tätäkään mökille välttämättä laittaisi, mutta piti siitä silti vähän haaveilla. Tapetti on siis Sandbergin Linnea.
Tämä Sandbergin apilatapetti sopisi paremmin mökin tyyliin, Tätä oli myös vaaleanpuna-kukallisena.

Edellä olleet tapetit löytyivät tästä kirjasta. Näilläkin tapeteilla on tosin hintaa hieman enemmän kuin Pihlgren & Ritolan tapeteilla, joten ne menevät kyllä vielä näiden edelle. Sandbergin Liljekonvalj on myös ihana tapetti, mutta sitä ei ollut tässä kirjassa. Haluan sitäkin sitten joskus kotiini, että voin katsella sitä sitten loppuelämäni.
Tämä tapetti näytti myös hauskalta. Hintaa tosin oli taas reilusti enemmän, joten jää kyllä haaveeksi. Kuvio sopisi kuitenkin hyvin siirtolapuutarhamökkiin. 
Yläkertaan ja portaikkoon varmaan riittäisi kuitenkin kaksi rullaa, joten vaikka päätyisinkin hieman kalliimpaan tapettiin niin en menisi vararikkoon. Pitää nyt vielä miettiä, jos keksisi nyt edes ensin sen minkä haluan alakertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirtolapuutarhamökin kattoremontti

Tänä kesänä teimme mökillä yhden isomman urakan, kattoremontin. Vanha katto ei sinänsä vuotanut, mitä nyt talvella kovalla tuulella tuli hie...