maanantai 10. heinäkuuta 2017

Pientä edistystä

Paavon toinen työmaa alkoi olla siinä kunnossa, että hän ehti käymään vähän mökilläkin hommissa. Hän oli jatkanut piipun muurausta sen verran, mitä mökillä olleilla muutamalla laastisäkillä oli pystynyt.Itse tosiaan maalasin tällä viikolla yksi päivä sisäseiniä tapettipohjamaalilla. Nyt on maalattu riittävän peittävästi hieman yli puolet tapetoitavista sisäseinistä. Maalia on mennyt kaksi 3 litran purkkia, joten ainakin yksi pitää käydä vielä ostamassa.


Ostin lattiamaalinkin jo valmiiksi lomani aikana, ja oli pakko päästä kokeilemaan sitä. Ostin liuotinohenteista Betoluxia. Myyjä sanoi, että liuotinohenteinen kestää paremmin kulutusta, mutta Paavo sanoi sitten myöhemmin että vesiohenteista olisi pitänyt ostaa. Noh, tällä mennään, ei tämä kuulemma eroa vesiohenteisesta juuri muuten kuin hajun perusteella. Tuuletusta siis riittävästi, kun maalaa. Valitsin sävyn myyjän kanssa valitsemaani tapettiin sopivaksi. Halusin jonkin vaalean, hieman rusehtavan värin. 

Tällainen siitä sitten tulee!


Maalasin portaat nyt siis ensimmäisenä, niitä ei nyt juuri käytetä, niin maali saa ainakin kuivua rauhassa. Ensimmäinen kerros piti ohentaa, joten maali on vielä hieman läpikuultavaa. Minusta näyttää kivalta, en malta odottaa että alettaisiin pistämään tapettiakin seiniin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirtolapuutarhamökin kattoremontti

Tänä kesänä teimme mökillä yhden isomman urakan, kattoremontin. Vanha katto ei sinänsä vuotanut, mitä nyt talvella kovalla tuulella tuli hie...