perjantai 2. kesäkuuta 2017

Kukkia

Minulla on nyt viimeinen yö töissä täällä nykyisessä ryhmäkodissa. Ajattelin tuoda mökiltä kukkia tänne  hieman piristykseksi jo eilen, mutta kotimatkalla tajusin että ne jäivätkin mökin pöydälle, tietenkin vielä ilman vettä. Harmitti, mutta oli niin kauhea vastatuuli, etten jaksanut polkea enää takaisin. Tänään piti sitten varta vasten polkea takaisin hakemaan kukkia ja ne eilisethän olivat tietenkin ihan nuupahtaneet. 


Vähän kyllä harmitti, kun sireeninikin ovat sellaisia kraakkuja että oli vaikea löytää maljakkoon sopivia kukintoja. Jotain kuitenkin löytyi ja nyt kun sain ne tänne maljakkoon niin sireenit ovatkin ihan nuupahtaneita. Tässä ne ovat olleet vedessä jo pari tuntia,  mutta toivottavasti ne vielä virkistyisivät ja aukeisivat. Olisi kiva jos tulisi hieman sireenin tuoksua. Sireenien lisäksi otin vähän omenapuun kukkia, lemmikkiä, kalliokieloa ja pari narsissia. Mitään muuta kukkivaa mökillä ei oikein vielä olekaan.

Ajattelin tehdä myös raparperipiirakan. Omat raparperini ovat lähteneet hyvin kasvuun, mutta ei niistä silti piirakkaa vielä ihan saa. Kävin siis ostamassa raparperiä kaupasta elämäni ensimmäistä kertaa. Melko kalliita olivat, toivottavasti maku edes on hyvä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirtolapuutarhamökin kattoremontti

Tänä kesänä teimme mökillä yhden isomman urakan, kattoremontin. Vanha katto ei sinänsä vuotanut, mitä nyt talvella kovalla tuulella tuli hie...