torstai 1. kesäkuuta 2017

Toukokuun viimeinen

Eilen menin töiden jälkeen taas mökille ajatuksenani leikata nurmikko. Aikaisemmin oli satanut, mutta onneksi aurinko alkoikin paistaa ja nurmikko alkoi kuivua. Edellinen asukas oli jättänyt mökille sähkökäyttöisen ruohonleikkurin jota ehdimme syksyllä kertaalleen kokeilemaankin. Muistan että silloinkin sen kanssa tapeltiin ennen kuin siskoni sai sen lopulta käyntiin ja nyt oli sama homma. Yritin monta kertaa, mutta en saanut sitä päälle. Lopulta oli pakko kaivaa käyttöohjeet ja kaikki olikin ihan selvää, nappeja pitikin painaa vain eri järjestyksessä. Huoh olisi vaan heti voinut kaivaa ne ohjeet

 Eikun hommiin sitten vaan.
Tämä puoli nurmikosta näyttää jo suht siistiltä leikkuun jälkeen.Toinen puoli nurmikosta taas näyttää melkein vielä kamalammalta leikkauksen jälkeen. Kävin ostamassa pienen pussillisen nurmikon paikkaussiemeniä noille multalaikuille. Siementen luvattiin itävän jo viikossa, saapi nähdä tapahtuuko mitään.


Omenapuutkin kukkivat jo. Kaikissa kolmessa näkyy olevan reilusti kukkia, jopa siinä karahkassa olohuoneen ikkunan takana. Sireenitkin aukeavat ihan pian.


Ainiin ja viimein löysin täydelliset pihakalusteet mökille!  Olin katsellut tällaisia samanlaisia vankilatuotteiden nettisivuilla. Siellä tuoli maksoi 55€ ja pöytä saman verran. Sinänsä hinta ei ollut hirvittävä kappaleelta, mutta olisi yhteishinta noussut silti lähes 300 euroon. Kyttäsin siis tori.fi:tä joka päivä ja kun tämä setti ilmestyi myyntiin niin soitin saman tien. Haettiin nämä sitten tiistaina Akaalta yhteensä 100 eurolla ja olen kyllä tyytyväinen. Hieman nuo kyllä vaatisivat entrausta, mutta menevät kyllä hyvin noinkin. Nämä sopivat mielestäni hyvin mökin retrotyyliin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirtolapuutarhamökin kattoremontti

Tänä kesänä teimme mökillä yhden isomman urakan, kattoremontin. Vanha katto ei sinänsä vuotanut, mitä nyt talvella kovalla tuulella tuli hie...