tiistai 6. kesäkuuta 2017

Nimpparivalmisteluja

Olen tänän ja vähän eilenkin koittanut hiki hatussa siistiä mökkiä ja palstaa huomisia nimipäiviäni varten. Juhliin on tulossa molemmat mummut, pappa, äiti, isä, isotäti ja muu perhe, joten luvassa on varmasti paljon tarkempi tarkistus kuin siirtolapuutarhayhdistyksen puolesta oleva tarkastus ensi viikolla.

Tuossa oven oikealla puolella kasvoi nurmikkoa, jonka alta löytyikin hiekkaa. Hetken aikaa sai hikoilla että sain melkein kaikki ruohot pois. Lisäksi askartelin kivilaatoista ja laudasta upean penkin tuolle pöydälle, on meinaan tulossa väkeä niin paljon että kaiki eivät mahdu muuten istumaan. On muuten kaunista taas.

Leikkasin nurmikonkin taas, ei se kovin pitkää vielä ollut mutta voikukat töröttivät siellä siihen malliin että halusin vetää ne matalaksi. Ehkä tuon lautakasan voisi vielä siirtää muualle keskeltä kulkuväylää. 


Omenapuut sentään ovat täydessä kukassa ja näyttävät upeilta. 


Kaiken lisäsi Paavo ehti sunnuntaina vihdoin käymään mökillä ja laittoi viemäriputken paikoilleen imeytyskuoppaan. Kuoppa saatiin sen jälkeen vihdoin täytettyä ja olohuoneen ikkunantaus alkaa olla jo aika sileänä. Sieltä on myös kiskottu hirveästi sen koristepilajan juuria jonka nimeä en edelleenkään tiedä. Täytyy huomenna porukalla pohtia mitä siihen sitten istuttaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirtolapuutarhamökin kattoremontti

Tänä kesänä teimme mökillä yhden isomman urakan, kattoremontin. Vanha katto ei sinänsä vuotanut, mitä nyt talvella kovalla tuulella tuli hie...