maanantai 10. huhtikuuta 2017

Sunnuntai ja maanantai

Minulla alkoi tosiaan perjantaina loma, joten mökillä on olut nyt joka päivä siitä lähtien. Huomenna tosin lähden viideksi päiväksi Barcelonaan, mutta toivottavasti Paavo saa sillä aikaakin jotain aikaiseksi.

Eilen Paavo alkoi levyttämään seiniä. Kirjoitin seinään viestin tuleville remontoijille, jotka toivottavasti eivät näe sitä vielä kymmeniin vuosiin. Lisäsin muutakin noiden tekstien lisäksi, mutta ne jääköön piiloon pahvien alle. Minä vinolaudoitin samalla keittiön ja portaikon väliseinän, mutta siitä ei tullut nyt otettua kuvia. Samalta se kuitenkin näyttää kuin muutkin tekemäni vinolaudoitukset.Alkaa heti näyttämään enemmän valmiilta, kun on tasaiset seinät. Nämä levyt pitää vielä pohjamaalata ja paperoida, jonka jälken ne voi vasta tapetoida.

Tässä alemmassa kuvassa näkyy jo portaikon ja komeron väliseinän runkoa. Tähän väliin pitäisi saada mahtumaan siis kaksi ovea, vasemmanpuoleinen menee portaikkoon, jonne myös ikkuna jää ja oikealle tulee ovi portaiden alla olevaam komeroon.

Vinolaudoituksen valmistuttua otin taas vaihteeksi lapion käteen, vielä kuistin perustusten kuopat oli kaivamatta. Olisi luullut että maa on vielä jäässä, mutta eipä ollut kyllä enää yhtään. 


 Melkein tuli jo valmista, pitää vielä tasoittaa pohja ja sitten voi alkaa taas valuhommiin. Toisen nurkankin kuoppa on jo ihan hyvällä mallilla.


Kovin sotkuista puuhaa. 


Löytyihän  pihalta muuten lisää kukkiakin, kun oikein tarkkaan katsoi! Nämä upeudet löytyivät leikkimökin nurkalta :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siirtolapuutarhamökin kattoremontti

Tänä kesänä teimme mökillä yhden isomman urakan, kattoremontin. Vanha katto ei sinänsä vuotanut, mitä nyt talvella kovalla tuulella tuli hie...